„Szeretlek, mert kiegészítjük egymást”

Ha Apple watch vásárlásra adjuk a fejünket, nem árt tisztában lennünk azzal, hogy hol, milyen minőségű kiegészítőt tudunk vásárolni hozzá. Szerencsére számos kiegészítőt gyártanak már hozzá, melyek nagyban megkönnyítik akár a használatát, akár trendibbé varázsolják a kinézetét.

A szíj nagyon sokat számít, hiszen ha valami mondjuk fémallergiás, akkor sem kell lemondania az okosóráról, hiszen számtalan színben lehet kapni szilikonos kivitelben is. Mivel egy okosórának nem csak az a funkciója, hogy sportolás közben vigyázzon ránk, mutassa a pulzusunkat, a megtett lépéseket, hanem ha nincsen a kezünk ügyében a készülék, akkor is értesüljünk minden hozzánk érkezett megkeresésről, legyen az sms, hívás, vagy messenger üzenet.

Ennek következtében a készülék, sokoldalú funkcióinak köszönhetően rendszeres használat miatt gyorsabban is merül, így nem árt, ha van egy azonnali, gyors megoldást jelentő töltőnk, ami nagyon gyorsan feltölti a karóránkat.  A www.applewatchshop.hu oldalon mindent megtalálunk ahhoz, hogy tökéletesen tudjuk védeni, tárolni vagy tölteni az óránkat. Sportos, elegáns, színes, egyszínű, itt mindent megtalálunk tematikusan rendezve.

Boltjuk Budapesten található, így viszonylag könnyen elérhetőek, de ha mégis messze lenne a főváros, akkor természetesen van lehetőség házhozszállításra is, ami mai viszonylatban gyors, 2-3 napos határidejű kiszállítást jelent. Ha elakadtunk volna, az ügyfélszolgálatuk természetesen készséggel áll rendelkezésünkre akár telefonos, akár emailes formában is.