Alkalmazások, amiket szívesen használunk naponta

Mi az? Kis helyen is elfér és fényévekkel megkönnyíti az életed. Hát persze, hogy csak a telefonod lehet ez, nagyszerű és gondosan válogatott alkalmazásokkal felturbózva. Egyre több dolgot lehet lebonyolítani, ellenőrizni, számon tartani és megtalálni a telefonunk és az applikációink segítségével. De mégis milyen funkciók miatt tartjuk a kezünkben a telefonunkat szinte éjjel-nappal? Összegyűjtöttünk egy kis csokrot ezekből, hogyha még valamelyik hiányzik, töltsd le és könnyíts te is a mindennapokon a modern technológia segítségével.  

Pénzügyi appok: A magyar fejlesztésű Koin alkalmazással például átláthatóan tudod kezelni bevételeidet és kiadásaidat is, így sok időt és pénzt is meg tudsz takarítani.

Nyelvi appok: bármikor jól jöhet egy kis nyelvi kisegítés, amiben az offline szótárak lehetnek a legnagyobb segítségedre, nem beszélve a nyelvtanuló programokról, amiket bárhol elő is vehetsz, ha van egy szabad fél órád.

Online busz-és vonatjegy vásárló applikáció: rengeteg sorban állást, időt és a kedvezményekkel pénzt is megtakarítasz, ráadásul véded a környezetet is az elektronikus jegyekkel.

Egészségmegőrző appok: ha rendszeres testmozgást végzel vagy éppen diétázol, nagy segítségedre lesznek ezek az applikációk, az eltervezett életmódváltást sokkal könnyebben fogod tudni véghezvinni.

Ha viszont már rengeteg alkalmazás fut folyton a telefonodon, gondold át, hogy tényleg mind szükséges-e számodra, vagy csak a helyet foglalják, legrosszabb esetben pedig lassítják a telefonodat. Ha pedig már a szoftverfrissítés sem oldja meg a bajokat, mindenképpen vidd el a készülékedet mobiltelefon szervizbe.