Számomra tökéletes


Amikor megkaptam a felvételi eredményemet, hogy bizony nem csak az érettségim sikerült jól, és nem csak igyekeztem minden plusz feladattal bebiztosítani azt, hogy felvegyenek a vágyott főiskolára, hanem sikerült is elérnem a lehető legjobb szakot, ami számomra hatalmas lehetőséget és jó karrier utat, nagy jövőt eredményezhet, akkor egyaránt voltam iszonyatosan boldog és izgatott, na és persze feszült és frusztrált, hiszen tudtam, hogy ez bizony a felnőtt lét kapuja, és hogy rengeteg olyan dolgot kell majd megcsinálnom és megoldanom, amire az előtt még sosem volt példa. Az első ilyen hatalmas feladatnak bizonyult az albérlet keresés budapest utcáin.

Fogalmam sem volt ugyanis hogy hol, melyik kerületben pontosan melyik utcában éri meg lakást vagy kiadó szobát keresni, egészen egyszerűen azt sem tudtam hogy hol van jó albérlet budapest területén, ezért elkezdtem az ismerősök között kérdezősködni, hátha tud ajánlani valaki egy olyan csapatot akik nemrég vettek ki egy lakást és még lenne benne egy kisebb szoba, vagy akár egy olyan pici lakást, ami nem kerül iszonyat sokba és el tudom tengetni ott a főiskolás éveimet.

Persze sikerrel nem jártam, hiszen az nagyon egyszerű lett volna az élettől, én pedig nem szoktam ilyen szerencsés lenni, azonban kaptam egy hihetetlen jó tippet a kiadoszobabudapest.hu csapatának személyében, hiszen biztos vagyok benne, hogy ha nem vettem volna fel velük a kapcsolatot sosem találtam volna ilyen gyorsan ilyen fantasztikus lehetőségeket, hiszen rengeteg szoba kiadó státuszban van náluk, ahonnan könnyedén megtalálja mindenki a maga számára tökéletes választást.

Ezen felül pedig soha, egyetlen esetben sem éreztem hogy ne korrekt tájékoztatással, segítőkészséggel, pontos ingatlan rezsi árak összegével várnának, ami nem csak bizalmat szavaz ennek a kis csapatnak, hanem számtalan elégedett ügyfelet is, akik közé már én is tartozom. Én csak javasolni tudom bárkinek, hogy ha szoba kiadó státuszú ingatlanok közül szeretne válogatni és csakis a legjobbal elégszik meg a legjobb áron, vegye fel a Global Best Property Zrt. csapatával a

kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz a szolgáltatásukkal.