Esküvőnk tökéletes krónikája

Az ember, ha megtalálja a párját, a férfit, aki elkápráztatja, leveszi a lábáról, biztonságot teremt számára és boldogságot hoz az életébe, és ez hosszú távon is megmarad számára, akkor el tudja képzelni, hogy esetleg leélik egymás mellett az életüket és boldogok lesznek, míg meg nem halnak. Ehhez pedig egy idő után elkezd várni egy kérdést, egy kis ékszer kíséretében. Amikor pedig ez megtörténik, és a szeretett férfi az ujjára húzza a gyűrűt, akkor a boldogság mellett azonnali szervezésbe kezd. Ha jó, ha nem, ez az esetek nagy többségében így történik, és így történt velem is. Talán túlzásba is estem már a kezdetek kezdetén, de hát akkor ezt az ember észre nem veszi, még akkor sem ha szólnak neki, vagy figyelmeztetni próbálják.

Persze nem volt ebből probléma, mert a párom hihetetlen jó érzékkel kezelte ezt is, de mindenesetre be kell vallani, hogy a nők ilyenkor lendületbe jönnek, kicsit talán vérszemet is kapnak és őrült keresgélésbe kezdenek, még akkor is, ha a megoldás ott van a szemük előtt, vagy a párjuk kezében. Az esküvő fotózás alapjában véve azt gondolom, hogy nem egy könnyű feladat, még egy nagyon profi, gyakorlott fotós számára sem, ha professzionálisan és tökéletes formában szeretné csinálni és még tökéletesebb eredményt szeretne átadni a nagy napról képek formájában. El is kezdtem felkutatni a legmenőbb esküvői fotóst, akivel a személyes találkozókor már meg tudtuk volna ölni egymást, mert teljesen más személyiségünk volt. Ekkor jöttem rá, hogy nekem nem elég a tökéletes tudás, muszáj emberileg is kijönni a fotóssal, hiszen egész nap velünk lesz, és ha zavar, az egész napot tönkre tudja tenni.

Ekkor pedig a párom, a tökéletes időzítéssel mint mindig, ajánlotta a szikyfoto.hu oldalt, hogy nézzük meg a képeket, és ha tetszik, akkor leszervez egy találkozót, mert szerinte Peti lenne számunkra a tökéletes választás nem csak szakmai hanem emberi szempontok alapján is. Így is lett és mondanom sem kell, hogy igaza volt a leendő férjemnek, le is szerződtünk a nagy napunkra Petivel. Bárkinek csak ajánlani tudom, mert tökéletes képeket kaptunk tőle és hihetetlen jó társaság volt egész nap. Nagyon sokat nevettünk és jól éreztük magunkat a társaságában. Semmi feszültség vagy zavaró helyzet nem volt a fotózás alatt sem, pedig én nem sűrűn szoktam fotóztatni magam.