Egy felújítási időszak nehézségei ellen


Az ember életében vannak olyan időszakok, amikor egyáltalán nincs ott az ideje vagy a lehetősége valaminek, azonban a szükség mégis azt mutatja, hogy meg kell oldani a feladatot. Ilyen nálunk most a felújítási feladatok ellátása. Sosem gondoltam volna, hogy leszek olyan helyzetben, hogy jól látom közgazdászként, hogy igazság szerint egyáltalán nem kellene belevágni semmilyen átalakításba vagy felújításba a gazdasági helyzet és a piaci viszonyok alapján, azonban az élet nem igazán hagy rá más lehetőséget. Számunkra ugyanis az egyik legnagyobb öröm az utóbbi időszakban, hogy bővül a családunk, ehhez azonban megfelelő otthonra van szükség. Nem igazán tudjuk halogatni a feladatokat, hiszen kilenc hónap múlva már nem csak ketten leszünk és a pici mellett pedig már nem szeretnénk belefogni semmilyen nagyobb feladatba vagy átalakításba, csak rá szeretnénk koncentrálni.

Természetesen tisztában vagyunk mindennek a nehézségével, nem csak olyan szinten vagy téren, hogy iszonyatosan felmentek az alapanyag árak és nagyon nehezen lehet egy-egy anyagot vagy szerszámot beszerezni, hanem olyan szempontból is, hogy nagyon nehéz ma az országban megbízható és jó szakembert találni, aki belátható időn belül meg tudja kezdeni a munkálatokat. Természetesen ha az ember keresgél és próbálkozik azért van esélye és lehetősége a megoldásra, csak sok időt és energiát kell belefektetni a keresgélésbe.

Hála a jó égnek én egy tökéletes ajánlás mentén el tudtam indulni, és rátaláltam a genezisbau csapatára, akikkel maximális szinten meg lehetünk elégedve. Nem csak profi szakmaisággal és hihetetlen jó ötletekkel és tanácsokkal láttak el bennünket, hanem minőségi és tartós munkát végeztek mind a gipszkartonozás, mind pedig a festés terén, jelenleg pedig a burkolás zajlik. Biztos vagyok benne, hogy nemsokára gyönyörű és iszonyatosan kényelmes otthont foglalhatunk majd el, hiszen minden tanácsuk efelé vitt bennünket. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.