Használd Te is!

Nekem nőként hatalmas fejtörést okozott, hogy milyen kozmetikumokat válasszak a mindennapi használatra. Szerettem volna mindenképpen olyan termékcsaládot és termékeket keresni akár a bőrápolás, akár az arcápolás terén, ami kifejezetten a natúrkozmetikum családjába sorolható, mert egyre több esetben látom a környezetemben sajnos, hogy nem igazán éri meg a szintetikus termékeket használni hosszú távon. Iszonyatosan sok ismerősöm már allergiás egész termékcsaládokra, és bár rövid távon szép sikereket értek el akár a hidratálás, akár pedig a ráncok kezelése terén, hosszú távon sokak számára újabb problémákat okoztak ezek az anyagok. Én mindig is a természetesség híve voltam, és így, hogy ilyen sok nehéz példát láttam magam előtt, kifejezetten a természetes anyagokat használó termékeket kezdtem el keresni és kipróbálni.

Rá is találtam egy szuper oldalra, hiszen a szivarvanynaturvilag.hu oldalon rengeteg ilyen terméket talál az ember, és kipróbáltam számtalan terméket, mert már a kíváncsiság is hajtott, és azt kell mondjam, hogy számomra a medinatural és a pompom termékek váltak be a leginkább. Erről az oldalról pedig gyorsan és nagyon jó áron meg is tudom rendelni őket, ezért én már csak ezeket a krémeket használom, és így három hónap után már azt mondhatom, hogy elég szép eredményt is tapasztalok az arcomon. Hidratáltabb, a piros foltok egyre kisebb arányban jelennek meg az arcbőrömön és láthatóan jól érzi magát a bőröm, egészségesebb.

Én csak javasolni tudom minden nő számára, hogy legalább próbálja ki ezeket a termékeket, mert biztos lehet benne, hogy nem csak csalódni nem fog, hanem egyenesen meg fogja szeretni ezeket a termékeket, és rá fog jönni, hogy a természetes anyagok hosszú távon mindig meghálálják a használatukat. Én imádom őket és a hatásukat is. Kicsit türelmesebbnek kellett lennem az eredményhez mint egy nagyon márkás és szintetikus anyagokat használó termék esetében, azonban én úgy gondolom, hogy maximálisan megéri.