Cégünk új segítőtársa

Amikor én úgy döntöttem, hogy elég a nagy multi világból, és én inkább egy kisebb, talán vidéki cégnél szeretném kamatoztatni a tudásomat, és keresgélni kezdtem, majd útnak indultam egy az agrár szektorban tevékenykedő kisebb céghez, két dolgot tudtam. Az egyik az volt, hogy sokkal nagyobb eredményekkel és sikerélményekkel fogok tudni együtt dolgozni az új csapattal, mint a régi helyen, és hogy sokkal nagyobb kihívások és nehézségek elé nézek, mint az előző munkahelyemen bármikor is. Ezek tudatában vágtam neki a munkának, és bár a kihívások tekintetében sem kellett csalódnom, mert az élet és a vállalkozás működése számtalan feladat elé állított, ami szakmailag és egyénileg is hatalmas újdonsággal bírt számtalan esetben, de bizony mindig meg is találtam a cég számára a megfelelő partnereket, akik szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal maximális segítséget nyújtottak számomra és a vállalkozás számára.

A legutóbb például egy traktor beszerzésére írtunk sikeres pályázatot, ami hihetetlen segítséget nyújtott a mindennapi munka gyorsabb és hatékonyabb megoldásában. Ehhez pedig egy hihetetlen jó csapatot találtam az Odisys személyében, akik tudásukkal felbecsülhetetlen segítséget nyújtottak a megfelelő traktor kiválasztásában és beszerzésében egyaránt. De számtalan más partnert is tudnék ide sorolni, akik például a pályázat írásában segítettek,  vagy akik az emberi erőforrás bővítésében nyújtottak segédkezet számunkra, nem beszélve a szervezetfejlesztést végző munkatársakról.

Egyetlen dolgot már most megtanultam az itt töltött időszakom alatt, ami pedig nem más, mint hogy az ember mindig úgy válasszon külső segítőtársat, partnert a munkák tekintetében, hogy hosszú távon gondolkodjon, ne pedig csak egy projekt keretén belül, hiszen a folyamatos közös munka hihetetlen eredményeket képes elérni.