A kulináris élmény megörökítése – Az ételfotózás szerepe egy sikeres cukrászdában

Átmenetem a gasztronómia világába szinte észrevétlenül történt. Gyermekkoromban nagy élvezettel sütöttem a nagymamámmal, és ez a szeretet a kulináris élvezetek iránt sosem hagyott el, akkor sem, amikor közgazdaságtanba vettem a diplomát. A sütés bája és az üzleti világ közötti egyensúly megtalálása véletlenül adódott, amikor egy pozíciót vállaltam egy nagy cukrászdában.

Barátságok köttettek, és a munkakörnyezet inspiráló volt. Itt mindenki hajtott egy közös célért, mintha saját tulajdonunk lenne a cukrászda. Ebben a közösségben kezdtem el azon tűnődni, hogyan lehetne javítani az üzlet forgalmán. Weboldal, online rendelés – ezek ma már alapvető igények, és tudtam, hogy csapatunkkal képesek vagyunk ezt megvalósítani. Így indult el a keresés a tökéletes webfejlesztő csapat után. Aztán az ételfotózás Budapest határán belüli megvalósítása után.

Találtam is egyet, akik már az első kapcsolatfelvételnél meggyőztek a szakértelemről és az elkötelezettségükről. Azonban ezzel még nem volt vége a feladatoknak. Az ételfotózás kérdése merült fel, mely rendkívül fontos a gasztronómiai szektorban. Hiszen a fotók azok, melyek eladhatják a terméket, vagy pont ellenkezőleg, elriaszthatják a potenciális vásárlókat. Termékeink képeinek valósághűnek, mégis csábítónak kell lenniük. Nem volt könnyű a megfelelő fotós csapatot megtalálni, de végül a Fotoda csapatánál kötöttem ki. Biztos vagyok abban, hogy velük hosszú távon is szeretnék együtt dolgozni, és hiszek abban, hogy munkájukkal hozzájárulnak a cukrászda forgalmának növekedéséhez. Nálunk Budapest legjobb ételfotósai dolgoznak!