A házi verseny nyertesei

Az ember cégvezetőként belevágva egy vállalat indításába rengeteg mindenen töri a fejét, stresszel, ami érthető is, hiszen rengeteg feladat, célkitűzés és kötelezettség vár rá, amit meg kell oldania. Emellett azonban jó esetben mindig marad egy kis idő és energia arra is, hogy a jövőt tervezgesse, álmodozzon, mit hogyan fog csinálni majd akkor, hogy ha már sínen lesznek a dolgok és a vállalat jó gazdasági növekedést mutat majd. Hogyan és milyen intézkedéseket kíván hozni a vállalat életében úgy, hogy már nem az indítás nehézségei, az anyagi biztonság vagy a stabil falak lesznek a cél, hanem a kénye kedve szerint alakíthat dolgokat, egy biztonságot adó tartalék mellett.

Én is így voltam ezzel, és hála a jó égnek most már azt mondhatom, hogy sikerrel is vettünk minden akadályt, a cég szépen és stabilan menetel a piacon és nem igazán fenyeget minket semmilyen tényező sem. Tartalékkal bőven rendelkezünk, és a partnereink terén is elégedettek lehetünk. Az gondolom, hogy az elmúlt években sikerült megtalálnunk azokat a külső szakértőket, akik maximális szinten profi segítséget tudnak nyújtani nekünk a saját szakterületüket illetően. Elégedett lehetek tehát az alapítás sikerességével, hiszen ilyen eredményeket csak stabil alapok letételével lehet úgy elérni, hogy én cégvezetőként nem a napi teendőkkel dolgozok, hanem új ügyfélszerzéssel és a vállalat menedzselésével töltöm az időmet.

Ezek a gondolatok azonban szöget ütöttek a fejemben és kíváncsi voltam rá, hogy csak én gondolom úgy, hogy jó külső partnereink vannak, vagy a munkavállalóim is maradéktalan elégedettek a külső szakértőinkkel és azok munkájával. Hirdettem is egy céges felmérést, néhány kérdéssel, amivel fel tudtam ezt mérni. Az eredmény hála a jó égnek megnyugtató válaszok születtek, és ami számomra a legmegdöbbentőbb volt, hogy a kollégák a https://odisys.hu/ csapatával szeretnek a legjobban együtt dolgozni. Nem gondoltam volna, hogy pont a beszerzés területéről fog visszaköszönni a kedvenc csapata a munkavállalóimnak, de megértem, mert ez a csapat tényleg nem csak rettenetesen profi, hanem emberileg is nagyszerű és lelkiismeretes mindenki akivel én eddig találkoztam.